Nyheder


26/7-2022: Det er med stor Glæde at vi kan meddele at Hvide Løgne Kommer tilbage til Dragør Havnefest Lørdag d 13/8 – 2022 kl. ca. 22.00
Efter Moonjam, som det 2 band vi annoncerer Bandet har tidligere spillet på havnen med stor succes
Elsker du:
Halberg/Larsen – Tøsedrengene – Dodo and the Dodos – Ray Dee Ohh – Anne Linnet – Lis Sørensen – Rocazino – Sanne – News – One Two – Danser med Drenge – Danseorkestret – Dieters Lieder m.m.
Så elsker du også: HVIDE LØGNE
– Som spiller de største danske hits fra 80’erne og 90’erne
o Som INSISTERER på fest
o Som GARANTERER en fest
o Som i den grad sparker liv i de gamle hits med Energi og Attitude
HVIDE LØGNE er den ægte vare!
og så har de altid en god sangerinde i front – en Partymaker i særklasse!


27/7-2022: Det er med stor glæde at vi kan annoncere 3 navn til dette års Dragør Havnefest, som nærmest en tradition kommer ” den syngende Murer” igen og underholder i teltet med sit eget show.
Lørdag d 13/8 – 2022. Kl. 14.30.
” Den syngende Murer” har både underholdt Lokalt og på de Kanariske øer.
Tag godt imod Ham.

25/7-2022:Så er det med stor glæde at vi annoncerer det Første band til dette års Havnefest Lørdag d 13/8 – 2022 Kl. ca. 20.00. stort gensyn med Moonjam,Poptryllerier, musikmagi for ører og øjne, krop og sjæl!

Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM.
Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!.
Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.
Glæd jer til en stor oplevelse !!!!