Nyheder

8/8-2022: Så er Programmet for dette års Havnefest , endeligt på plads. Sidste band er Abbatizers – et band som i den grad sparker en Abba fest igang med fuld styrke. søndag d 14/8 – 2022 Kl. 15.30

Det er mere end 40 år siden, at Agneta, Björn, Benny og Anni-Frid erobrede verden med hittet ”Ring, Ring” for ikke at glemme Waterloo som vel var det første gennembrud (MGP) – og de hitter stadig over hele verden. Faktisk sælger ABBA mere end 2 millioner plader om året, og musicalen Mamma Mia, som består udelukkende af ABBA-numre, trækker fulde huse i London for 17. år i træk.
Her i Danmark har et seks mand stort orkester holdt ABBA-feberen i hævd i snart 15 år. Navnet er ABBAtizers, og det er ikke tilfældigt. Orkestret er nemlig kendt for at vække en voldsom appetit efter veldrejet pop tilsat rigelige mængder glimmer, glitter og glamour.
Med hundredevis af jobs i både ind- og udland er ABBAtizers garant for et show, der ikke bare går lige i pophjertet – mens også direkte i dansebenene. Et show gennemsyret af energi, selvironi og charmerende indslag – og indhyllet i professionelt lyd- og lysdesign, som gør indtryk helt ned på de bagers
Tag godt imod Abbatizers

6/8-2022: Dragør Havnefest starter ud med Kim Larsen fortolkeren Rene Richardt, kendt Fra Rene Og værsgo kommer med sin følgesvend Kofoed og sætter gang i Løjerne.

Duoen spiller Lørdag d 13/8 Kl. 12.00
Oplev et show med en af Danmarks mest autentiske Kim Larsen Fortolkere, René Richardt – ligheden er slående, og man kniber sig selv i armen for helt at forstå, at der altså er tale om en kopi af Danmarks national-skjald, Kim Larsen
René Richardt bevæger sig hjemmevandt i hele repertoiret lige fra den tidlige Kim Larsen udgivelse “Kim Larsen Værsgo'” over Gasolin’s “Rabalderstræde” og “Kvinde min” til perioden med “Midt om natten” og hans senere kompositioner.

5/8-2022: Sidst Rasmus Nøhr var besøg på Havnen Leverede han en fantastisk koncert. Nu er han Tilbage Lørdag Eftermiddag.

Glæd jer til at opleve Rasmus’s musik Live og den udstråling som han som artist udviser.
Kan være et nærbillede af 1 person, skæg og udendørs

5/8-2022: Vi er stolte over at præsenterer John Mogensen Tribute / danmarks john til dette års Havnefest Søndag d 14/8 Kl. 13.30 lige efter Mormors Duo. Det er meget naturligt da Dragør var der Legenden boede. John Mogensen tribute har markeret sig på diverse festivaler og Bl.a underholdt 1. maj i fælledparken samt Folkemødet på Bornholm Tag Godt imod dem.

John Mogensen Tribute


30/7-2022: Sidste år på Årets Havnefest kom Mormors duo og lavede en fantastisk stemning på havnen,bl.a med ternede duge på scenen og flot udsmykning.flotte stemmer m.m.derfor vil vi gerne se dem igen.Enten lørdag eller søndag eftermiddag.

Mormors Duo26/7-2022: Det er med stor Glæde at vi kan meddele at Hvide Løgne Kommer tilbage til Dragør Havnefest Lørdag d 13/8 – 2022 kl. ca. 22.00
Efter Moonjam, som det 2 band vi annoncerer Bandet har tidligere spillet på havnen med stor succes
Elsker du:
Halberg/Larsen – Tøsedrengene – Dodo and the Dodos – Ray Dee Ohh – Anne Linnet – Lis Sørensen – Rocazino – Sanne – News – One Two – Danser med Drenge – Danseorkestret – Dieters Lieder m.m.
Så elsker du også: HVIDE LØGNE
– Som spiller de største danske hits fra 80’erne og 90’erne
o Som INSISTERER på fest
o Som GARANTERER en fest
o Som i den grad sparker liv i de gamle hits med Energi og Attitude
HVIDE LØGNE er den ægte vare!
og så har de altid en god sangerinde i front – en Partymaker i særklasse!


27/7-2022: Det er med stor glæde at vi kan annoncere 3 navn til dette års Dragør Havnefest, som nærmest en tradition kommer ” den syngende Murer” igen og underholder i teltet med sit eget show.
Lørdag d 13/8 – 2022. Kl. 14.30.
” Den syngende Murer” har både underholdt Lokalt og på de Kanariske øer.
Tag godt imod Ham.

25/7-2022:Så er det med stor glæde at vi annoncerer det Første band til dette års Havnefest Lørdag d 13/8 – 2022 Kl. ca. 20.00. stort gensyn med Moonjam,Poptryllerier, musikmagi for ører og øjne, krop og sjæl!

Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM.
Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!.
Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.
Glæd jer til en stor oplevelse !!!!